Tort "Kitty"



Este un diplomat simplu !!

BLAT:
piscoturi inmuiate in siropopul de la cocktail-ul de fructe

CREMA

400 gr, iaurt
fructele 
500ml frisca 
10 linguri zahar
3 pliculete de gelatina.

Iaurtul se mixeaza bine cu zaharul.
Frisca se bate spuma.
Gelatina se hidrateaza conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se adauga gelatina in compozitia de iaurt , se omogenizeaza, se adauga frisca batuta , se incorporeaza si ea , la final se adauga fructele.

Piscoturile se inmoaie si se pun in tava rotunda cu pereti detasabili de 28 cm . 
Se pune crema de iaurt cu fructe, iar deasupra se pune inca un rand de piscoturi  inmuiate.
Se da la frigider 2 ore.
Se imbraca in pasta de zahar.
Reteta de pasta o avesti aici  PASTA DE ZAHAR

Bucataras.ro

Bucatar Maniac

Lista mea de bloguri- My list of blogs